Mentorprogrammet

30 oktober, 2013

Vemodigt, men nu börjar en ny utvecklande period i företagarlivet. Igår kväll hade vi avslutning på det uppskattade mentorprogrammet ”Mentor – utveckla företag” som anordnas av Bollnäs kommun och Almi.
Vad hade vi för förväntningar och hur blev det?

Logga för mentorprogrammet Mentor utveckla företag

FÖRVÄNTNINGAR

  • Samtalspartner företagande
  • Rådgivning

DET HÄR FICK VI

  • Varm samtalspartner för personliga samtal kring företagandet.
  • Rådgivning, kloka ord, verktygslåda.
  • Energi.
  • Nätverk och nya vänner.

Strålande mentor. Det mest överraskande är den energi vi fylldes med efter våra möten med mentorn. Den glädjen är nästan svår att beskriva, jag trodde helt enkelt inte att en annan människa kunde framkalla den kraften.

Nätverksträffarna i helgrupp med alla mentorer och adeptrar som var anslutna till mentorprogrammet gav nya vänner och intressanta samtal och vinklingar. Idag träffs vi i en Facebookgrupp där vi talar om allt från företagsförsäkringar till prissättning och nästa träff. Vi kommer garanterat fortsätta träffas utanför programmet och det känns fantastiskt kul och spännande att fortsätta följa de andra.

Handledare med extra allt. Alltid lika sprudlande och superengagerade Susanne Radgren från näringslivskontoret och lugna, fina Annelie Wiklund har satt verklig guldkant på de gemensamma träffarna.

EN SÄCK MED LYSANDE VERKTYG

Nu har vi en säck fylld med vackra paket där innehållet är lysande verktyg att plocka fram. Vi kommer att jobba vidare med alla de råd vi fått, planer vi gjort och det känns fantastiskt att kunna utveckla företaget med den energi och glöd vi har.

TACK

Mitt varmaste tack till alla er som gjort det här möjligt:

Avslutningen igår kväll var fantastisk. Vi möttes i en otrolig miljö på Renshammar, en Hälsingegård från 1700-talet, där vi bjöds på överraskningar, varma kramar och lokalproducerad, vällagad mat i mycket, mycket hög klass hos Lehmanns kök.

Här började det (artikel från starten) »

Varma hälsningar från Jenny Grönlund <3

Vacker Hälsingegård, Renshammar, där vi hade avslutningen av mentorsprogrammet 2012-13 med god mat från Lehmanns kök.Kategori:Livet som småföretagare


Etiketter:   #    #    #    #

KOMMENTARER

BLOGGARE JENNY GRÖNLUND


Gillar bloggar, att driva eget, programmering och webbdesign.

Om bloggen "Digitala tankar"

Kunskapsbank som handlar om marknadsföring via webben. Här ryms också tankar kring småföretagande och vår produkt BokaTräning.

Alla kategorier:

BokaTräning   (5 st)
Bloggar om vårt bokningssystem.
Digitala medier   (21 st)
Hur kan vi synas och höras i digitala medier?
Bloggar som berör småföretagare.

10 senaste inläggen

Chillrum   (2016-11-18)
Hösten 2016 är här!   (2016-08-23)
Swish   (2016-05-26)
Mobilt BankID, smidigt!   (2016-04-29)
Sportlov v10   (2016-03-04)
Annonsera på Google   (2015-12-15)

Etikettmoln

10 år    almi    app    avtal    barn på nätet    bilder    bilder på webben    bitcoins    bollnäs kommun    cookies    digital marknadsföring    digital valuta    facebook    firefox    födelsedag    föreläsning    föräldrar på nätet    hashtag    hälsa    ice    kakor    kul och ful marknadsföring    köpa IT-tjänster    Maria Österåker    marknadsföring    mentor    mentorprogrammet    månadsbetalning    nyhetsbrev    offertförfrågan    planera    prissättning för kreativa näringar    rubriker    semester    Ta betalt    träningskort    uppdatera    uppdatering    uppdateringsverktyg    uppgradera webbläsaren    upphandla    webbläsare    webbtext    webbutik    WordPress