Vad har Nils gjort för bus i natt?

18 december, 2017

Trippar in på Facebook efter morgonfikat med korridorskollegorna för att se vad Nils hittat på för bus under natten. Alltid lika fantasifullt och oväntat!

SISTA BLOGGEN 2017 – HEJ 2018

Dags att ge 2017 en stunds reflektion. 

  • Vad har varit lätt och superlätt?
  • Vad har fått det att spänna till över bröstet?
  • Vilka superlätta grejer får följa med in i 2018?
  • Kan de jobbiga grejerna prioriteras bort, göras på ett lättare sätt eller lejas bort?

ALTERNATIV PAKETKALENDER

Det mest slösiga jag gjort till mina barn är paketkalendrar. Att hitta 48 värda, billiga småprylar att fördela till 2 barn känns lite som en övermänsklig historia och ett riktigt slit-och-slösa-projekt. Min tremänning Sofia har skapat en fantastisk variant (inspirerad av Elf on the shelf i USA) till sina barn och som även förgyllt mina decembermorgnar. Nils! 

Tänk känslan att som barn, förväntansfullt stiga upp på morgonen för att se vad bustomten Nils hittat på under decembernatten. Och alltid är det något finurligt, fantasifullt som hänt i hemmet när Nils och hans vänner varit i farten. Så lägger hon ut dagens bild på Facebook så att även vi andra får njuta av historien. Fantastiskt! 

Bilder lånade av Sofia Frankesson, 1000 tack <3

Alternativ paketkalender, Nils har målat ansikten på bananerna och har själv fått glasögon av piprensare.

Alternativ paketkalender, julkillen Nils har tagit två gympaskor och kör race på vardagsrumsbordet som fått både start och målgång av blå tejp

Alternativ paketkalender, julkillen Nils har gjort snöängel av mjöl.

MUSIKHJÄLPEN 2017

Ett par ord om Musikhjälpen känns viktigt. Det viktigast och mest fasansfulla ämnet jag kan tänka mig. Barn är inte till salu. Att det varje minut handlas med 4 barn här i världen, det är så obegripligt. Att det finns människor här i bland oss som nyttjar tekniken, Internet, för att beställa övergrepp på barn på andra sidan jorden. Att kunna sitta skyddad här uppe i norr och härska över barn, små barn, bebisar och spädbarn, det är så fruktansvärt sjukt. 

Vi är ett rikt land. Det är vi som är rikingarna. Vi kan hjälpa till. Musikhjälpen gjorde förra året rekord med sina 49 miljoner insamlade kronor och i år blev summan 74 miljoner. Fantastiskt <3

Vi brukar skänka kundjulklappspengen till Musikhjälpen eller Ecpat så i år kändes det självklart att välja Musikhjälpen.

2017, ett fint år

Tack alla inblandade kunder, ambassadörer, samarbetspartners, korridorskollegor, leverantörer, FB-gruppkompisar för ett fint 2017. Ser fram emot #MittBästa2018 :-) 

I mellandagarna ska jag vara med på ett planeringsmaraton som en tidscoach anordnar via Facebook, det ska bli kul att göra ihop med fler på distans :-)

Kommer vara hemma med familjen och fylla batterierna med energi under kommande två veckor men finns så klart tillgänglig via mejlen, Facebook eller där du brukar kontakta mig.

God Jul & Gott Nytt År,
önskar JennyKategori:Livet som småföretagare


Etiketter:   #    #    #    #    #

VAD TYCKER DU?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

BLOGGARE JENNY GRÖNLUND


Gillar bloggar, att driva eget, programmering och webbdesign.

Om bloggen "Digitala tankar"

Kunskapsbank som handlar om marknadsföring via webben. Här ryms också tankar kring småföretagande och vår produkt BokaTräning.

Alla kategorier:

BokaTräning   (6 st)
Bloggar om vårt bokningssystem.
Digitala medier   (29 st)
Hur kan vi synas och höras i digitala medier?
Bloggar som berör småföretagare.

10 senaste inläggen

Hur gör man hashtags?   (2017-11-30)
Kom igång med Hashtags #   (2017-11-17)
Visa vem du är   (2017-10-17)
Vad är Memoroj?   (2017-10-03)
Chillrum   (2016-11-18)
Hösten 2016 är här!   (2016-08-23)

Etikettmoln

10 år    almi    avtal    barn på nätet    bilder    bilder på webben    bitcoins    bollnäs kommun    digital marknadsföring    digital valuta    facebook    firefox    födelsedag    föreläsning    föräldrar på nätet    hashtag    instagram    kul och ful marknadsföring    kurs    köpa IT-tjänster    Maria Österåker    marknadsföring    mentor    mentorprogrammet    månadsbetalning    nyhetsbrev    offertförfrågan    planera    planering    prissättning för kreativa näringar    rubriker    semester    sociala medier    Ta betalt    träningskort    uppdatera    uppdatering    uppdateringsverktyg    uppgradera webbläsaren    upphandla    webbläsare    webbplats    webbtext    webbutik    WordPress