Kom igång

Det är enkelt att komma igång med BokaTräning. Då det är en molntjänst gör vi installationen åt dig och du kan vara igång på mindre än en vecka.

1. Presentation via onlinemöte

Vi visar hur bokningsprogrammet fungerar i ett onlinemöte där vi delar vår skärm med er. Är ni flera som vill delta fungerar det utmärkt att använda t ex projektor och konferenstelefon / Skype.

2. Vi förbereder ert BokaTräning

Vi öppnar era konton i bokningssystemet och ni kan börja fylla det med information om ert träningscenter. Har du ett befintligt kundregister hjälper vi till att importera det.

3. Dina kunder börjar boka

Dags att berätta för dina kunder om ert nya bokningssystem. Nu kan era kunder betala träningskortet, boka och avboka pass fram till en konfigurerbar tid. BokaTräning håller reda på när ett pass är fullbokat.

4. Håll koll på bokningarna

I systemet finns all information samlad på ett och samma ställe. Era administratörer kan vara inloggade samtidigt. Systemet är molnbaserat så ni når det både på jobbet och hemifrån.

5. Träningspass hålls

Ni kan pricka av medlemmarna när de kommer till ett bokat träningspass på ert gym / träningsanläggning / sporthall / dansskola. De som inte dyker upp stängs av från onlinebokningen med automatik om så önskas. Statistik, utskick, betalningar mm sköter ni direkt i administrationsverktyget.