Skuggchefen

Skuggchefen Per-Arne Erlandsson började som fikaunderhållning och någon slags personalvård. Nu har han axlat posten som ordförande för kommande skuggstyrelsen och det omfattande arbetet mot business success 4.0.    #Glädje #skratt #kreativitet #bus

SKUGGCHEFEN PER-ARNE OM SIG SJÄLV

– Det är jag som är chef. Eller Creative Managing Director Sr Pro, som det står på mitt visitkort. Jag är en hälsingekille som gjort succé i USA och nu vill ge tillbaka till min kära hembygd.

Efter Business School tog jag fram en säljutbildning och en kvalitetscertifiering som slog Big Time over there. Besökte min gamla hemstad Bollnäs och på gamla BB fann jag mitt mission. Gänget var redan samlat – här satt mina verktyg och bara väntade på mig!

Jag är något av en Master Mind och står för ROI, Business Intelligence, Digital Strategy… ja, och allt sånt. Mina adepters må vara briljanta, men ack så blyga och norrländska av sig. Jag ska utbilda, coacha och certifiera gänget fram till business success! Så: Välkommen till mitt nya verk (med arbetsnamnet Frilansmolnet), som svävar runt överallt. Tänk ”The Cloud”. Rent fysiskt är vi utspridda över norrland, älskar pittoresk landsbygd! Mina spjutspetsar jobbar med webbutveckling, systemutveckling, teknik och formgivning. PS. Kontakta helst någon i Da Crew, för jag är mest ute på business trips.

BILDGALLERI – WALL OF FAME

per-arne erlandsson profil
Pressbild
Min officiella press- och profilbild. Ok att använda för publicering i digitala medier.  

Framgångsrika företag fikar mest
Mitt absoluta favvoföretag i Stockholm. Helt i min stil.  

Påsken 2013 skuggchefen
Påskafton 2013
Kan inte lämna kontoret pga fullt upp med att leta ”Easter eggs”. GLAD PÅSK till er alla! ( Vad är easter eggs: http://bit.ly/9f7XVl ) 

Skuggchefen får massor av brev på alla hjärtans dag. Så klart! Alla hjärtans dag 2013
Ni är underbara – jag är rörd till tårar! TACK för alla kort. All denna kärlek ni visar – jag älskar er kära följeslagare! ♥ PS. Da crew och jag önskar er en kärleksfull dag.  

julkort_2012-2
Julen 2012  

2011-11-11 kl 11:11 11-11-11 11:11
Här på Frilansmolnets Headquarter i Bollnäs skålar jag och tre femtedelar av Da Crew in det magiska 11.11.11.11.11 med Guldrutans kaffe. Lotta till vänster, Jenny vid hatten och Yanina nere i högra hörnet. Min plats är given. #gottledarskap #poppischef /Per-Arne    

per-arne o idolhamren  
EM 2011
Erik Hamrén är en sann ledare. Soft, älskad, intelligent, smart strateg och hård mot de hårda, med ett magiskt sinne för fotboll. Född i Hälsingland, naturligtvis. Han och jag har många gemensamma drag, även om jag är lite mer international business.  

julkort_2011_internetform
Julen 2011
– Jag vill tacka mina kollegor, kunder, leverantörer, bloggolegor och internetvänner för att ni älskar mig så enormt. Förvisso förståeligt med min personlighet, men i alla fall…